Vätternrundan Sub 9,30 DONE!

För en vecka sedan körde jag Vätternrundan Med Hisingens CK.
Vi hade som mål att klara de 300 kilometerna på en totaltid under nio och en halv timma. Vi hade fått starttid klockan 01:36 lördag morgon. Jag kom till starten med fjärilar i magen men otroligt laddad, gruppen var även de laddade för uppgiften men ingen såg nog den som något enkelt.

Vi fick köra i mörker fram till Gränna men efter det så kändes det som om all nervositet släppte och vi kunde börja rulla på enligt våra planer.

Allt flöt på utan några missöden och utan att jag kände att jag var på väg att ta slut varken psykiskt eller fysiskt, kände mig till och med så stark mot slutet att benen gjorde ett försök till någon form av utbrytning vilket naturligtvis inte var tillåtet då vi naturligtvis skall jobba in alla i gruppen i mål.

Efter målgång så var jag oförskämt fräsch men trött både i ben och huvud men jag är helt klart övertygad om att detta inte var sista gången jag genomför detta loppet.

Nedan finns fin Strava data från loppet.

/J

https://www.strava.com/activities/324389535/embed/8b98cc2eceb446221ef92351d123db806ad05e5c