Träning Träning Träning!!!!

Senaste dagarna har jag fått till ett antal riktigt goa pass och känner att jag har ett fantastisk flyt i min träning.

Läser förnärvarande Eat & Run och har blivit mycket inspirerad att prova på lite annorlunda kost, har dock inga planer på att bli varken vegetarian eller vegan på heltid men jag kommer definitivt att öka det vegetariska intaget både för min hälsa och för miljön.

Hoppas jag kan få till en runda på cykeln i morgon med att köra den runda jag hittat här på Öland men denna gång ta två varv vilket ger ca 30 km vilket jag känner att jag behöver sen tänker jag vila resten av veckan.

Förhoppningsvis kommer ha möjlighet att köra några sköna löp pass när jag kommer till Värmland där jag har en ide på vilka rundor jag skall se till att genomföra.

Den stora frågan är om Hipsterpappan är på väg mot att bli ultralöpare???? Detta får framtiden utvisa.