Träning, träning, träning och en förkylning

Då har man blivit instruktör med, eller jag håller i ett cirkelträningspass i gymmet på mitt jobb.

Vi träffas en gång i veckan och tränar tillsamman som mest har vi varit fem deltagare men jag hoppas att vi blir fler 0ch att vi till och med kan ha ett tillfälle till.

Min egen träning börjar arta sig med simning, cykel löpning och styrketräning. Det har blivit två pass av varje tränings typ i veckan, jag har under vintern fokuserat på puls och styrkespinning minst tre timmar i veckan. Löpningen har blivit två mil pass så att jag fått mina tjugo kilometer i veckan. Simningen försöker jag göra mellan två till tretusen meter i veckan.

De senast veckorna har det tyvärr gått lite trögt med träningen på grund av att jag dragit på mig en lättare förkylning som hämmat min träning, men som har gjort att jag känner mig mer motiverad än någonsin.

/J