Träning träning träning…..

Har varit fokus på Vansbrosimningen veckorna efter Vätternrundan och till helgen beger jag mig norrut för att ta mig an dalarnas vattendrag med yttersta respekt.

Har blandat min simträning med bassäng, medelhavet och Gapern i Värmland. Känner att jag är förberedd inför simningen, men jag har yttersta respekt för uppgiften.

Jag har även börjat med att träna cykling inför Karlstad triathlon så igår gav jag mig ut på en tur för att testa inställningarna och vätskesystemet på min tempocykel. Den kändes perfek i inställningarna och jag känner mig stark vad det gäller cyklingen.

Det hände däremot något riktigt kul mot slutet av passet, när jag närmar mig en busshållplats så sitter det en kille där och börjar högljutt mana på mig vevande i armarna och ropandes ALLEZ, ALLEZ, ALLEZ!!!!! precis sånt ger extra energi så jag tog i lite extra förbi honom och höll farten resten av passet.

//Jonas