Stolleprov eller som vi andra säger, sprint triathlon.

Idag ska jag genomföra sprint distansen i triathlon i anslutning till Gapern i Värmland.

Uppdaterar efteråt.

Nu har jag äntligen fått tid att uppdatera angående mitt lilla triathlon lopp jag genomförde.

Startade ca 08:40 och gick ut i ett tempo som jag är mycket nöjd med och fick tiden 19 minuter på simningen. Växlingen till cykel blev lite långsam då detta var förstagången jag gjorde detta men ca 4 minuter känns ok. Cyklade på blandat grus och asfaltsväg och rejält kuperat och avslutade med en tid på 46:37 vilket är helt ok med tanke på banans underlag. Växlingen till Löpning gick på strax över minuten vilket jag är mycket nöjd med. Löpning klämdes av på 26:49 vilket är mitt personliga rekord på distansen, jag var oförskämt pigg efter att ha genomfört detta test så jag hoppas kunna göra detta igen snart för att få en indikation på om min träning ger resultat.

Ska se vilka lopp jag eventuellt kan anmäla mig till för att testa på det under tävlings förhållanden.