Orkade inte hålla mig från cyklingen.

Fick bli ett pass på trainern idag med det är riktigt skönt att sätta sig på cykeln och köra tre varv på Watopia banan.
Det känns väldigt skönt att se att man blir snabbare och starkare för varje vecka som går vilket bådar gott för kommande säsong. Resultatet finns som länk nedan, jag körde även min Garmin klocka parallellt med Zwift för att se vilken aktuell fart jag hade på bakhjulet ock det gav nästan samma distans vilket var lite spännande.

Nu sitter jag och väntar på att mitt paket med drevkassetter ska komma på posten så jag kan börja testa lite olika drevning på racern.

Mycket funderingar nu men det mesta reder säkert ut sig på sikt.

I morgon blir det styrka som vanligt, men nu måste jag börja planera in minst ett simpass i veckan med. Jag har fått förmånen att få hjälp med simträningen av en god vän och det är bra att få lite hjälp med tekniken.

//J
https://www.strava.com/activities/430879719/embed/96cdc36889d83976c1b1ade8286d8c4d4065e147