Nytt år nya utmaningar

Mu har äntligen säsongen 2019 tagit fart, för närvarande fokuserar jag på Vasaloppet där jag i år kommer att genomföra det ”riktiga” loppet. Tyvärr så har jag inte bättre tid på öppetstående än att jag får starta i startled 10, detta ska jag försöka ändra på den 16 februari då jag ska åka södra berget runt i Sundsvall. 40 km fördelat på 2 stycken 20 km varv runt södra stadsberget. Jag har uppdaterat skidor och stavar till årets säsong med tips från min kollega ”Old Spice” i Sundsvall han är även känd som Thommy Larsson 😃.

Har tyvärr känningar av den ansträngning/köldastma jag drog på mig i samband med öppetstående 2018 men tror att det ska gå bra bara jag inte ger mig ut och tränar i -30 grader.

Har haft en fantastik träningsperiod så här långt i vinter tillsammans med mina Sundsvalls kollegor.

Annars ligger jag i en uppbyggnadsfas i träningen för närvarande så det är mycket fokus på intervaller i all träning för att börja vänja kroppen vid hög laktat nivå.

Simningen börjar ta form med så jag för första gången tränar med ett upplägg som inte bara betyder att jag ”bara” simmar.

Nu ska jag vila ögonen en stund då jag sitter på planet mot Sundsvall för en ny jobb vecka.

/J