Nu har jag förmodligen blivit tokig.

Ja nått fel måste det ju vara.

Fick för mig att jag ska ställa upp i Göteborgsvarvet 2015 så nu ska det börja tränas för detta, måste ju även försöka hålla koll på Göteborgsgirot det börjar ju bli dags att anmäla sig.

Funderar starkt på CykelVasan om jag lyckas få tag i ett startplats och att jag får med mig någon som kan köra ”servicebilen”, vi får se hur det går med detta jag hoppas verkligen att jag kommer iväg på detta.
Men i det närmaste så är det träning på Öland där det förhoppningsvis kan bli ett par rejäla cykel och löp pass. Så är det någon som har några tips på vägar där så hör av er här eller via mail.

Så närmaste årets tävlings schema ser förhoppningsvis ut så här.
(helt i oordning)

Cykelvasan 45 el 90
Midnattsloppet Göteborg Uppdaterad
Göteborgsklassikern

  • Göteborg simmet
  • Finalloppet
  • Hisingen runt

Göteborgsgirot
Göteborgsvarvet

och eventuellt något triathlon motionslopp.

Sen ska jag försöka få till träningen för detta men det räknar jag med att jag kan göra med cykling till och från jobbet samt löpträning på luncherna på jobbet, ska sätta upp en träningskalender här så fort jag fått till den.

//Jonas