Nej jag har inte gått under jorden!!

Nej jag har verkligen inte det….

Det har varit lite dåligt med uppdateringar här den senaste månaden tyvärr, men en kort summering är att det har varit fokus på träning och det har tagit upp all min tid. Tyvärr så har inte bara min blogg blivit lidande utan även min familj vilket inte har varit bra men nu har jag fåt till träningen på ett sådant sätt att det blivit bättre balans mellan träning, jobb och familj.

Det som ligger närmast nu är att jag skall se till att bli frisk från en förkylning så jag kan genomföra Midnattsloppet i Göteborg den 23 aug och sedan Tenson Tjörn Triathlon den 31 aug.

Träningsplaneringen efter dessa lopp är att i slutändan klara den olympiska distansen i triathlon, vägen dit är tänkt att gå via målmedveten träning och att genomföra så många sprint triathlon som möjligt för att vänja sig vid tävlingsformen och framför allt få tävlings rutin.

Har även tänkt att jag ska delta i en del lopp där man enbart simmar, cyklar och springer gärna lite längre distanser så som halv maraton och liknande.

Väl mött i framtiden.