Medaljmåndag #3 Tenson Tjörn Triathlon Motionssprint

Detta var min första triathlontävling, jag har nog aldrig varit så här nervös i hela mitt liv.

Jag kom i god tid till växlingsområdet och hittade min plats la upp min utrustning helt enligt det jag hade planerat i säkert en månad, jag hade till och med övat på att genomföra distansen långt innan med växlingar och allt.

Man fick otroligt stöd av funktionärerna som märkte att man var nervös, de har fantastiska funktionärer på denna tävling.

Simningen hade varit min akilleshäl under hela sommaren men min frisim lossnade tre dagar innan starten, jag genomförde simningen bladat frisim och bröstsim. Växlingen till cykel gick hyfsat fick fart på grejerna och cyklade upp mig ett antal platser, började bli nervös en bit in på cykling då jag trodde att jag gick ut alldeles för hårt men min träning visade sig ha varit perfekt upplagd. Växlade över till löpningen och tog lite sportdryck i utgången från växlingen men den var iskall så jag fick lite magknip men det gick snabbt över och jag lyckades ta mig de fem kilometerna och kunde öka den sista kilometern.

//J

 
[office src=”https://onedrive.live.com/embed?cid=B9E891A1802B3853&resid=B9E891A1802B3853%2159939&authkey=AN7Xj_AxESu1yOo” width=”240″ height=”320″]